Підготовка до іспитів
Курси англійської
Імміграція
Тільки Telegram
Мова:

Підготовка до IELTS онлайн

Підготовка до IELTS онлайн в центрі Tower проводиться як в індивідуальному, так і в груповому порядку (2-4 учнів). Даний формат навчання нічим не поступається аудиторним заняттям і дозволяє використовувати сучасні і зручні інтерактивні інструменти (особливо для тих, хто планує здавати Computer-delivered version).

Хто проводить заняття?

Заняття проводяться виключно сертифікованими українськими викладачами, які успішно склали іспит IELTS особисто (8.0-8.5 балів з 9), а також пройшли тренінги від екзаменаторів.

Середній бал наших студентів, які закінчили курс підготовки, 7.0-7.5. Тривалість навчання залежить від рівня студента на старті навчання, термінів на підготовку і необхідних результатів.

Для підбору програми навчання (в групі / парі або індивідуально) і запису на діагностичне тестування (Speaking, Writing) телефонуйте за тел. +380683836262 або пишіть нам в Telegram.

Підготовка до IELTS онлайн в індивідуальному порядку (one-to-one)

 

Індивідуальний курс IELTS – один з найбільш ефективних способів підготуватися до іспиту. Висококваліфікований і досвідчений викладач підбере для вас персональну програму навчання з урахуванням вашого рівня і цілей, приділить особливу увагу можливим проблемним місцям.

Програма курсу може передбачати підготовку до всіх 4 модулів IELTS (Listening, Reading, Writing, Speaking) або до окремої частини (наприклад, Writing, труднощі з яким виникають у більшості екзаменованих).

Також великою перевагою індивідуального навчання є можливість займатися за гнучким або постійним графіком у зручний для Вас час, з 8:00 до 21:00.

 

Вартість індивідуального курсу навчання

 
Назва курсуКількість годинВартість курсуФорматРівень
Express157125 грнОнлайнВ2-С2
Standard2210350 грнОнлайнВ2-С1
Standard +3014250 грнОнлайнВ2-С1
Окремий модуль або консультація1
1,5
550 грн
750 грн
ОнлайнB1-C2
 

Підготовка до IELTS онлайн в парі або групі

 
  • На заняттях ми використовуємо різні сучасні матеріали з підготовки до IELTS, проводимо пробні тести, вчимо виконувати завдання у рамках часового ліміту; регулярно актуалізуємо програму.
  • Готуємо до обох модулів IELTS: General Training (для імміграції або роботи за кордоном) або Academic Module (освіта за кордоном).
  • Групи формуються за рівнями і з урахуванням модулю після обов’язкового діагностичного тестування (Speaking and Writing, віддалено, 60 хвилин).
 

Стандартна програма навчання включає такі блоки:

 
  • What is the IELTS test? Test information. Frequently asked questions. Band scores. Assessment criteria. Resources and strategies for preparation.
  • Listening overview. Task types. Timing. Useful tips. Practice.
  • Reading overview. Task types. Timing. Useful tips. Practice.
  • Writing task 1 overview. Task types. Timing. Techniques. Model answers. Practice.
  • Writing task 2 overview. Task types. Timing. Techniques. Topics. Model answers. Practice.
  • Speaking overview. Three parts of the speaking test. Topics. Timing. Techniques. Model answers. Practice.
  • The mock exam.
  • Course summary. Feedback on the mock exam. Test day do’s and don’ts. Techniques to increase concentration.
 

Вартість підготовки до IELTS у групі:

 
Назва курсуКількість годинВартість курсуФорматКількість студентівРівень
IELTS Standard407100 грнОнлайн4В1-С1
IELTS Weekend326900 грнОнлайн4В2-С1
IELTS Writing163390 грнОнлайн4В2-С1
 

Для підбору програми навчання (в групі / парі або індивідуально) і запису на діагностичне тестування (Speaking, Writing) телефонуйте за тел. +380683836262 або пишіть нам в Telegram.